Over ons

’t Kaaspunt / Wijnwinkel Oosterhout is aangesloten bij de Wijnkring!

De Wijnkring bestaat sinds 1982 en is een samenwerkingsverband van zelfstandige slijters en wijnhandelaren. De Wijnkring onderscheidt zich door een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment wijnen uit alle delen van de wereld. Van Champagne tot stille wijn.

Dé wijnhandel voor Nederland
Regelmatig versturen wij een magazine, met daarin veel informatie over wijnen en hun herkomst, wijn-spijs adviezen en natuurlijk aantrekkelijke acties! De Wijnkring heeft diverse consumentenacties en organiseert een aantal consumentenactiviteiten zoals winemakers’ dinners en proeverijen door het jaar heen. Wil je op de hoogte worden gehouden? Meld je dan nu aan! of kom langs bij ons in de winkel.

Rode wijn, Champagne, Rosé wijn, Port en Witte wijn
De Wijnkring werkt met een aantal vaste kernhuizen samen. Deze groep bestaat uit vertrouwde top wijnproducenten waarmee men vaak al vele jaren ervaring heeft. Zoals Bodegas Salentein, Viña Errazuriz, Graham’s Port en nog veel meer. Net als de Wijnkring staan zij garant voor een goede kwaliteit tegen een gunstige prijs. Meer informatie over de Wijnkring? Kom gerust eens langs in onze winkel.

De verkoop van de wijnen loopt sinds 2001 via onze winkel aan de Keiweg 7A in Oosterhout.  Sinds kort verkopen wij, om te beginnen en om u kennis te laten maken met onze wijnen, proefpakketten via onze Webshop

U krijgt een combinatie van zes of soms meer flessen, zodat u de verschillende wijnen kunt proeven en vergelijken. Bij uw proefpakket ontvangt u een complete beschrijving van de wijnen, zodat u op uw gemak kunt proeven, genieten en voor u zelf kunt bepalen wat uw favoriete wijn is.

Zonder risico

Uw bestelling op wijnwinkeloosterhout.nl wordt bevestigd per mail en op het door u opgegeven adres afgeleverd. U ontvangt telefonisch of per mail specifieke afleverinformatie van de bestelling en profiteert van een snelle levering. De betaling vind plaats in een gecertificeerde veilige betaalomgeving van iDeal, Paypal ( via Paypal kunt u ook betalen als u alleen een Creditcard heeft) of u maakt gebruik van overboeking vooraf via uw bank.

Wij maken gebruik van stevige verpakkingen en de betrouwbare bezorging van PostNL, waardoor uw pakket correct bij u aankomt.

Bestellingen vanaf € 50.00 worden gratis bezorgd, afhalen van u bestelling in onze winkel is uiteraard ook mogelijk. In de overige gevallen bedragen de verzendkosten €7,95. Wilt u meerdere pakketten verzenden naar verschillende adressen? Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden.